restless garden - BLOMSTUDIO, växtstyling & trädgårdsdesign

öppet: fredagar 13.00-18.00
Lördagar 12-16

Titta på Instagram för aktuella öppettider, särskilt vid högtider och skollov.

blomstudio mitt i bromma

Restless Garden är en ny typ av blomsterhandel mitt i Bromma i Ulvsunda villakvarter. Vårt slitna garage har bytt skepnad till en prunkande blomstudio. Bildäck, gamla färgburkar och barnens pulkor har bytts ut mot yviga helgbuketter, färggranna blomsterknippen, annorlunda gröna krukväxter, vackra handgjorda terrakottakrukor och festliga vaser. Sortimentet är en mix av gammalt och nytt, tidlös design och det som åldras vackert. Helt enkelt saker som jag gillar! 

Välkommen in i blomstudion på fredagar och lördagar! Då laddar jag med färdiga handbundna helgbuketter och blomsterknippen, enkelt att plocka med.  Sortimentet varierar och blir en glad överraskning varje vecka. Eller ring/mejla för blomleverans. Smidig leverans direkt till dörren! 

 

 

 

blom - och växtstyling

Inreda med personliga växter hemma eller på jobbet? Blom- och växtstyla inför visningen? Inga problem. Mejla mig på restlessgarden@gmail.com eller ring 0707-596358.

trädgårdsdesign

Behöver du förslag på växter och blommor till din trädgård, balkong, uteplats? Det fixar jag också. Hör av dig och berätta så återkommer jag med pris och ett förslag.

 Foto av Old Brand New. Pinterest.

Foto av Old Brand New. Pinterest.

 Foto från Urban Jungle Blogger. Pinterest.

Foto från Urban Jungle Blogger. Pinterest.